persfoto2011Haar hele leven zingt ze vol plezier mee met alle muziek die ze hoort en dan wordt het echt leuk om de 2de of 3de stem erbij te verzinnen. Nooit had ze gedacht dat haar stem interessant genoeg zou zijn om hier een opleiding in te doen. Totdat ze Josee Koning op het conservatorium ontmoette- waar ze al percussie studeerde- en Josee haar adviseerde om als 2de hoofdvak Braziliaanse zang te studeren. Dit heeft ze 3 jaar langs met heel veel plezier gedaan.

Tijdens haar opleiding heeft Herman van Veen haar klaar gestoomd  om op het podium te zingen. Met het Braziliaanse lied 'Dança da Solidão' heeft ze jaren haar zang kunnen perfectioneren tot ze klaar was als solozangeres verder te gaan.

Dit heeft ze gedaan in combinatie met haar composities- opgenomen op verschillende cd's- en toertjes door de Nederlandse theaters. Regelmatig wordt ze ingehuurd om solozangers of backing vocals i.c.m percussie.

Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker

Glacier Snow

Little Lion

The little lion in you can grow and roar and become the big lion that you are because you are much bigger than you think you are.